Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Hestegodbiter

Enten etter en vellykket treningsøkt eller etter en lang tur i terrenget - en belønning er aldri feil. I vårt sortiment finner du godbiter til hesten din i et bredt utvalg av smaker. Vi tilbyr også kornfrie godbiter for hester med sensitiv metabolisme. 

Godbiter for hester

Enten etter en vellykket treningsøkt eller etter en lang tur i terrenget - en belønning er aldri feil. I vårt sortiment finner du hestegods til hesten din i et bredt utvalg av smaker.

LEXA® Premium hestegodbiter er den ideelle "lomme" -løsningen for belønning på ridebanen eller bare for å gi innimellom.

Våre duo-forpakninger har vært i vårt sortiment i lang tid og er fortsatt populære . Det er alltid to gode smaker i en pose. Velg mellom eple & urter, gulrot & rødbeter, ananas & banan eller nype & mint. 

Multimixen vår er også veldig populær. Du klarer ikke velge en eller to typer godbiter? Ikke noe problem - våre Premium Multimix hestegodbiter tilbyr 9 varianter i en pose. Det er noe for enhver smak, og den daglige godbiten vil definitivt ikke være kjedelig.

Du finner også kornfrie godbiter i vårt sortiment.  Førsteklasses naturlige hestegodbiter inneholder bare naturlig eplepress og eplemelasse.
Metabolisk følsomme hester drar nytte av Wiesenglück-godbiter eller hampgodbiter - uten korn og melasse. ©