Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Leoveties Carrot, Mango & Rose Hip

  • 99,-

NYHET! Ny emballasje som ikke etterlater avfall!Leoveties i ny innpakning og med tre nye smaker!De nye leoveties er ikke bare veldig smakfulle

På lager
Artikkelnummer: 266
Leverandør: Leovet
Del

NYHET! Ny emballasje som ikke etterlater avfall!

Leoveties i ny innpakning og med tre nye smaker!

De nye leoveties er ikke bare veldig smakfulle, men også bærekraftige og miljøvennlige og de første godbitene som ikke legger igjen søppel. Ståposen er 100 % komposterbar og kan kastes i den grønne søppelbøtta eller organisk avfall. Sammenlignet med produksjon av en PET-plastpose, spares 50 % til 60 % CO2 under produksjonen. Leoveties-banderolen kan kastes i returpapirbingen, og dermed resirkuleres tilbake til nytt papir. Innholdet i papirposen, leoveties er deilige og vil nytes av hesten din. For de er ikke bare deilige, men også sunne og gir variasjon i hverdagen. Leoveties fra leovet er belønningsgodbiter til hesten din som kan brukes både til trening og kos. De inneholder deilige  smaks-blandinger som hestene elsker. 

Funksjoner:

Ingen søppel takket være 100 % komposterbare poser

Tilskuddsfôr til hest

Blandes forsiktig ved lave temperaturer, med verdifulle ingredienser

Gulrot - med mye verdifullt betakaroten for en vakker, skinnende pels, sunn hud og sterke hover

Mango - vitaliserende og balanserende

Nypen - livsviktige stoffer og mineraler fra A-Å i konsentrert form. Gunstig for immunsystemet

Ved positiv forsterknings trening viser disse seg å være "høy-verdi" belønning slik at hesten yter det lille ekstra/prøver litt hardere for å oppnå resultat. 


Størrelse 1000 g