Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Leoveties Banana, Tumeric & Linseed

  • 99,-

NYHET! Ny emballasje som ikke etterlater avfall!Leoveties i ny innpakning og med tre nye smaker!De nye leoveties er ikke bare veldig smakfulle, men også bærekra

På lager
Artikkelnummer: 267
Del

NYHET! Ny emballasje som ikke etterlater avfall!

Leoveties i ny innpakning og med tre nye smaker!

De nye leoveties er ikke bare veldig smakfulle, men også bærekraftige og miljøvennlige og de første godbitene som ikke legger igjen søppel. Ståposen er 100 % komposterbar og kan kastes i den grønne søppelbøtta eller organisk avfall. Sammenlignet med produksjon av en PET-plastpose, spares 50 % til 60 % CO2 under produksjonen. Leoveties-banderolen kan kastes i returpapirbingen, og dermed resirkuleres tilbake til nytt papir. Innholdet i papirposen, leoveties er deilige og vil nytes av hesten din. For de er ikke bare deilige, men også sunne og gir variasjon i hverdagen. Leoveties fra leovet er belønningsgodbiter til hesten din som kan brukes både til trening og kos. De inneholder deilige  smaks-blandinger som hestene elsker. 

Funksjoner:

Ingen søppel takket være 100 % komposterbare poser

Tilskuddsfôr til hest

Blandes forsiktig ved lave temperaturer, med verdifulle ingredienser

Banan - gir sunne karbohydrater og fiber, samt de verdifulle mineralene magnesium, kalium og vitamin B6

Gurkemeie - Indias hellige plante for et godt velvære

Linfrø - rik på vitaminer, mineraler og umettede fettsyrer. Virker positivt på fordøyelsen og er bra for hud og pels

Ved positiv forsterknings trening viser disse seg å være "høy-verdi" belønning slik at hesten yter det lille ekstra/prøver litt hardere for å oppnå resultat. 


Størrelse 1000 g