Rask levering / Sikre betalinger / Enkle returer

Bemer behandling Utleie

BEMER Horse-Settet forbedrer mikrosirkulasjonen, det vil si sirkulasjonen i de minste blodkarene, støtter stoffskiftet og celleaktiviteten, og dermed også rekreasjons- og rekonvalesensprosesser hos hester. I tillegg er det vitenskapelig bevist at det fremmer avslappethet.

Før og etter en tøff dag er stallen stedet for rekreasjon. Her kan hesten få fred og ro til velfortjent regenerering. Før og etter en tøff dag er stallen stedet for rekreasjon for hesten din. BEMER Horse-Set gir både helse og velvære. Håndtering og betjening går så enkelt og greit at det ikke er nødvendig med lange ventetider i stallen.

Du kommer til å kunne se hvordan hesten raskt blir rolig og avslappet. Den regenereres bedre og når en avslappet tilstand raskere. Den enkle håndteringen og alle de andre hestevennlige løsningene er gjennomtenkt ned til minste detalj. Dette gjør Horse-Set til noe av det beste som venter hesten i stallen. Det er en fordel for både hest og rytter. Både innen sport og fritid. Hesten din vil elske det!